βολταααααααααααααααααααααα

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΚΙΑΘΟΣ 9 έως 13 Ιουνίου 2011


Η συνάντηση των μοτοσυκλετιστών που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΜΟΤΟΕ (ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος) θα γίνει και αυτή τη φορά την καθιερωμένη εβδομάδα που προηγείται της γιορτής του Αγίου Πνεύματος.
Όπως μάλλον ήδη γνωρίζετε, η συγκεκριμένη γιορτή είναι κινητή και όπως αναφέρει το φετινό ημερολόγιο, αυτή τη φορά θα εορτασθεί στις 13 Ιουνίου (Δευτέρα). Αυτό σημαίνει ότι η 30η «Πανελλήνια» θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της, την Τετάρτη 8 Ιουνίου.


photo

Αν και αρχικά είχε συζητηθεί η πρόταση για διοργάνωση της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών στον Λαγκαδά, η πολύ σοβαρή πρόταση του Μ.Ο.Λ.Λ. και του Δήμου Λαγκαδά τελικά απορρίφτηκε για αυτή τη χρονιά.

Τόπος συνάντησης μας για φέτος το όμορφο νησί της Σκιάθου.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πρώτη φορά η γενική είσοδος για όλες τις ημέρες της συγκέντρωσης με το δικαίωμα διαμονής, δεν θα έχει κόστος ανά μοτοσυκλέτα, αλλά κόστος ανά άτομο. Το κόστος ανά άτομο θα είναι 30€ με κάρτα μέλους ΜΟΤΟΕ ενώ όσοι δέν έχουν κάρτα θα πληρώνουν ακριβώς το διπλό αντίτιμο, δηλαδή 60€/άτομο. Προλαβαίνετε λοιπόν όσοι δεν έχετε κάρτα ομοσπονδίας να κανετε εγγραφή στην λέσχη της περιοχής σας, ή να πληρώσετε την συνδρομή σας που εκκρεμεί για να κερδίσετε την έκπτωση που δικαιούνται οι κάτοχοι κάρτας ΜΟΤΟΕ. ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ motorsaite gr